Van verjaardag tot evenement: wij regelen het geluid!

U betaald GEEN borg en wij installeren alles GRATIS!

Feestverlichting Huren

60,50

Feestverlichting huren?

Verzorg jij binnenkort een evenement, verzorg je videoclips / video-opnames of geef je een leuk feest? Lichteffecten geven sfeer aan een feestje, en dat hoeft echt niet alleen op een verjaardagsfeestje te zijn. Ook bij bijvoorbeeld optredens van muziekverenigingen kan de sfeerlicht een hele hoop doen.  Wij verhuren de Ayra Compar Kit FX1 feestlichtset. Een set met lichten en effecten, makkelijk in elkaar te zetten, transporteerbaar, en vooral betaalbaar!

  • Leverbaar vanuit Breda
  • GEEN borg en wij installeren alle apparatuur GRATIS!

Ayra Compar Kit FX1 lichtset
lichtset samenstelling:
– lichtbalk
– 4x 12W R/G/B/W LED-spots aan zwanenhalsbuizen
– 1x stroboscoop (4x witte 1W LED)
– 2x Derby LED lichteffect
– 1x RG grating laser (3R)
– lichtstatief

Bediening en praktische zaken
Om de feestverlichting goed te kunnen bedienen op afstand ziet er een afstandsbediening bij. Mocht je druk bezig zijn met de muziek regelen en heb je je handen vol is er ook de mogelijkheid om de lichten te bedienen met de voetschakelaar. Perfect om als DJ achter de draaitafel te laten staan dus.

Meer?
Heb je nog ander apparatuur nodig?  Bijvoorbeeld het complete plaatje DJ Discoset alles in een. Bekijk dan ons hele aanbod. Of Wil jij dat er een leuke aftermovie wordt gemaakt van jouw feestje of evenement? Dan helpt Vibe Motion je daar graag mee!