licht en geluidsets?

Voordelige licht en geluidsets huren voor je feest, evenement, bruiloft of verjaardag.

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief reiskosten (aantal km x € 0,38)

Licht en geluidset huren door heel Nederland

Bij Vibe Sound kun je eenvoudig licht en geluidsets huren in heel Nederland, waaronder Amsterdam, Almere, Breda, Eindhoven, Den Bosch, Den Haag, Haarlem, Hilversum, Lelystad, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zeeland, Friesland en Limburg. Of je nu feestverlichting, een muziekinstallatie, of speakers nodig hebt voor een feestje of evenement, wij zijn de juiste keuze.

Wij bieden professionele geluidsinstallaties, DJ sets en losse speakers voor diverse gelegenheden, zoals huisfeestjes, tuinfeesten (buiten geluidsinstallatie huren is mogelijk), zakelijke presentaties, bruiloften of verjaardagen. Of je nu een uitbundig feest organiseert of een zakelijke bijeenkomst, modeshow, beurs, persconferentie of ander evenement plant, wij hebben geluidsinstallaties van topkwaliteit die aan jouw behoeften voldoen. Van rustige achtergrondmuziek voor kleine gelegenheden tot krachtig geluid voor 250 bezoekers. Ervaar het gemak en de snelheid van Vibe Sound en huur een geluidsset.

Voor het huren van DJ-apparatuur met geluidsinstallatie ben je bij ons aan het juiste adres. Soms is een DJ huren niet genoeg, omdat niet elke DJ zijn eigen geluidsset of DJ Draaitafel heeft. Wij bieden complete DJ Disco Sets met licht en geluid voor feesten. Het is ook mogelijk om alleen een DJ-set te huren met een Pioneer DJ-draaitafel en geluidsinstallatie. De DJ-controller heeft een plug-and-play optie met voorgeprogrammeerde knoppen, zodat je direct toegang hebt tot effecten zoals slip mode en beat jump. Bij Vibe Motion kun je ook een DJ-headset of monitor speakers huren om ervoor te zorgen dat je de mix goed kunt horen.

Voor de mobiliteit en feesten tot 250 personen kun je de Pioneer XDJ-RX2 DJ-draaitafel huren. Deze all-in-one DJ-set is eenvoudig mee te nemen en kan worden aangesloten op een USB met al je muziek. De draaitafel biedt ook de mogelijkheid om een microfoon te huren en aan te sluiten. Daarnaast kun je een telefoon of laptop aansluiten via de meegeleverde KN326 Bluetooth Audio Adapter of een minijack naar tulp kabel om muziek van bijvoorbeeld YouTube of Spotify af te spelen.

Als je een feest hebt met een optredende artiest of als je een microfoon wilt huren voor presentatiedoeleinden, bieden wij ook microfoonverhuur aan. We hebben zowel draadloze als vaste microfoons beschikbaar. Vaste microfoons hebben kabels, terwijl de draadloze handheld-microfoons handig zijn voor sprekers die zich willen verplaatsen en flexibel willen zijn. Het assortiment draadloze microfoons heeft een bereik tot 50 meter, wat handig is voor situaties waarin sprekers vaak worden gewisseld of als er vragen vanuit het publiek komen. Het is belangrijk om te weten wat de behoeften van de optredende artiest zijn, zoals een DJ-set, misschien een DJ-monitor en een bekabelde microfoon, of een draadloze microfoon voor een artiest, mc of spreker die flexibiliteit vereist.