Geluidsapparatuur huren?

Wij verhuren geluidsapparatuur voor evenementen tot 250 personen!

Volledige geluidssets voor je feest, evenement, bruiloft of verjaardag.

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief reiskosten (aantal km x € 0,38)

Toont alle 12 resultaten

Geluidsinstallatie huren door heel Nederland

Je wilt feestverlichting, muziekinstallatie en of speakers huren voor een feestje of een evenement, dan ben je bij Vibe Sound bij de juiste adres. Bij Vibe Sound kan je goedkoop een geluidsinstallatie huren in Amsterdam, Almere, Breda, Eindhoven, Den Bosch, Den Haag, Haarlem, Hilversum, Lelystad, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zeeland maar ook in Friesland en Limburg.

Wij leveren professionele geluidsinstallaties, DJ sets en losse speakers voor jouw huisfeestje, tuinfeestje (geluidsinstallatie huren voor buiten is mogelijk), zakelijke presentatie, bruiloft of verjaardag tegen de beste prijs. Wij hebben geluidsinstallaties van de allerbeste kwaliteit, die passen bij een uitbundig feest maar ook bij een zakelijke bijeenkomst, modeshow, beurs, pers conferentie of ander evenement. Van rustig achtergrond geluid voor een kleine gelegenheid tot goed geluid voor 250 bezoekers. Ervaar het gemak en de snelheid van Vibe Sound en huur een geluidsset.

DJ apparatuur huren met geluidsinstallatie

Met alleen een DJ huren ben je er soms nog niet. Niet elke DJ heeft namelijk een eigen een geluidsset of DJ controller. Wij verhuren een complete DJ disco set met licht en geluid voor een feest. Ook is het mogelijk om alleen een DJ set te huren met een pioneer DJ draaitafel en geluidsinstallatie. De DJ controler heeft een plug-and-play optie met voorgeprogrammeerde knoppen. Zo heb je direct toegang tot effecten als slip mode en beat jump. Met de grote jogwheels kun nauwkeurig scratchen en je track goedzetten voor de volgende overgang. Wat je mixt, wil je natuurlijk ook kunnen horen. Bij Vibe Motion is het mogelijk een DJ headset of monitor speakers mee te huren.

Pioneer XDJ-RX2 DJ set huren

DJ draaitafel huren? Pioneer XDJ-RX2 DJ draaitafel huur je voor de mobiliteit en feesten tot 250 personen. De Pioneer XDJ-RX2 is makkelijk mee te nemen en is een echte all-in-one DJ set. Deze DJ draaitafel gebruik je door een usb met al jouw muziek in te pluggen in de DJ controller. Ook kun je een microfoon huren en aansluiten. Daarnaast heeft deze DJ draaitafel de mogelijkheid om een telefoon of laptop aan te sluiten via de meegeleverde KN326 Bluetooth Audio Adapter of een minijack naar tulp kabel om eventueel muziek via youtube of spotify af te spelen. Ideaal als achtergrond muziek!

Microfoon huren

Heb jij een feest waar een artiest komt optreden of wil jij een microfoon huren om te presenteren? Naast de complete geluidsinstallatie en presentatieset verhuren wij ook microfoons. Wij verhuren twee soorten microfoons: draadloze en vaste microfoons. Vaste microfoons zijn microfoons met kabel en de handheld draadloze microfoons zijn microfoons die je in je hand vasthoudt en zonodig makkelijk doorgeven. Deze microfoons hebben een bereik tot 50 meter. Handig als de spreker vaker worden gewisseld of als er vragen gesteld worden vanuit publiek. Het is belangrijk om te weten wie komt er optreden en wat hebben zij nodig? Een DJ heeft een DJ set nodig, misschien een DJ monitor en een bekabelde microfoon omdat hij zichzelf niet hoeft te verplaatsen. Een artiest, mc of spreker heeft misschien een draadloos microfoon nodig vanwege de verplaatsing en flexibelteit.